Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Bas Bos Yoga & Massagetherapie


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Mijn praktijk is gevestigd in een rustige woonwijk in Hapert. Voorafgaand aan de eerste behandeling is er eerst een intakegesprek. Je krijgt daarin de ruimte om te vertellen wat je hulpvraag is en we bespreken samen welke massagevorm ingezet gaat worden, bijvoorbeeld een klassieke massage, bindweefselmassage, triggerpointmassage of voetreflexologie.

Je krijgt de nodige uitleg over de massagevormen die ik toepas. Voorop staat dat je jezelf zoveel mogelijk op je gemak kunt voelen wanneer je een behandeling ondergaat, je welzijn staat altijd voorop.

Het aantal behandelingen en de frequentie ervan hangt af van de aard van je klachten en het doel dat je voor ogen hebt. Vaak zijn twee tot drie behandelingen met steeds één tot twee weken ertussen voldoende om een verbetering te merken. Mocht een vervolg nodig zijn, dan stemmen we samen de frequentie daarvan af.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen voor een groot deel via de aanvullende verzekering. Verwijzing van de huisarts is niet nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Je betaald geen eigen risico of eigen bijdrage.

groepslessen yoga

Naast individuele therapie verzorg ik wekelijks groepslessen Yoga in Eersel en Riethoven. De lessen zijn er op gericht om meer in harmonie met jezelf en je omgeving te komen. Tijdens een yogales doe je wel lichamelijke oefeningen maar deze zijn niet prestatiegericht. Yoga is een proces van bewegen en weer stil worden. Na een oefening krijg je de tijd om te voelen en ervaren wat deze met je gedaan heeft. Je leert spanningen geleidelijk los te laten en nieuwe energie op te nemen, te regenereren, te herstellen. De hele les staat in het teken van je welzijn.

Een yogales bestaat uit een serie lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Wees welkom voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek!!Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: