Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagetherapie Kijf


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Therapeutische massage voor behandeling van spier en gewrichts klachten
Bij Massagetherapie Kijf ben ik voornamelijk gericht op therapeutische massages en de behandeling van klachten aan spieren en gewrichten en ik ben gespecialiseerd in rug,- nek en schouder klachten. Heb je spier of gewrichtsklachten? En heb je er al van alles aan geprobeerd om van de klacht af te komen? Maar zonder veel resultaat. Dan kun je altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend advies, waarna we samen kunnen gaan kijken voor een passende behandeling voor je klacht. Tijdens de therapeutische massages maak ik onder andere gebruik van cupping en manuele massage technieken. Maar ook kunnen er oefeningen worden toegepast die je dan thuis weer kunt herhalen.

Voorkom klachten
Ook voor een klassieke massage kun je bij mij terecht. Door het nemen van een klassieke massage kun je voorkomen dat je klachten of blessures op loopt tijden sporten of je werk. Ook verminderd een klassieke massage stress en verbeterd je bloedsomloop. Je kunt het dus eigenlijk zien als een preventieve behandeling. Ik raad daarom ook iedereen aan om één keer per maand een massage te ondergaan om jezelf fit en vitaal te houden.
Stoelmassage voor extra ondersteuning op de werkvloer
Met een stoelmassage op je werk of locatie kom je weer helemaal fit en energiek de dag door en het verbeterd je bloedsomloop. Vooral erg goed tegen stress en voor mensen die langdurig in de zelfde houding werken, bijvoorbeeld op kantoor.
Massagepraktijk in Kollum

Mijn massagepraktijk bevindt zich in het gebouw van Bekkenzorg Kollum. Hier kun je bij mij terecht voor een behandeling. Het adres is: Putstraat 18a 9291 EL te Kollum.

Behandeling bij je thuis

Wat Massagetherapie Kijf uniek maakt is dat ik voor een behandeling ook bij je thuis kan komen. Het voordeel hiervan is dat je gewoon in je eigen omgeving een behandeling kan ondergaan. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is een behandeling bij je thuis een hele uitkomst. Woon je binnen 20 KM van Kollumerzwaag? Dan vraag ik ook geen reiskosten en alle benodigdheden neem ik zelf mee.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@massagetherapiekijf.nl Door drukte ben ik telefonisch vaak moeilijk te bereiken daarom adviseer ik voor het maken van een afspraak te mailen of whatsapp te gebruiken. Wil je liever toch bellen? Dat kan naar het nummer 0640681480. Bij geen gehoor spreek dan je naam en telefoonnummer in op de voicemail. Dan bel ik je zo snel mogelijk weer terug.


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: