Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijk Ruiter


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Massageruiter.nl

Massagepraktijk Ruiter is het adres voor ontspannende en/of klachtgerichte massages. Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen in hun ontspanning, gewoon te laten genieten, of te kunnen helpen in geval van (chronische) pijnklachten. Aandacht voor de mens in zijn geheel.

In mijn praktijk kun je terecht voor o.a. ontspannings en klassieke massage, fybromassage (massage bij fibromyalgie) klachtgerichte (deel)massages, verwenarrangement Ruiter, hotstone massage, stoelmassage, onder voorwaarden massage op locatie. Vanaf de zomer 2018 kun je bij mij terecht voor Rebozo massage (ook tijdens zwangerschap) en vanaf eind augustus 2018 ook voor Ayurvedische massage.

Ik hanteer geen vaste volgorde. Ik kijk, luister en voel en stem mijn massage af op jou. Hierbij maak ik gebruik van diverse soorten technieken: van zachte strijkingen, tot diepere lagen met Deep Tissue en bindweefselmassage.

Ik werk uitsluitend op afspraak binnen de door mij gestelde openingstijden. Op donderdag en/of zondag werk ik incidenteel op afspraak/in overleg

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: