Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massage Voorthuizen


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Van ontspanningsmassages tot diepe bindweefselmassage

Ik kan beginnen met het opnoemen van allerlei soorten technieken en behandelingen die ik toepas, maar daar heb je niets aan. Je neemt niet voor niets contact met mij op. Het is belangrijk om te weten wat jouw wens is en wat de rede is voor een behandeling zodat dit zeer specifiek toegepast kan worden.

Massage Voorthuizen richt zich op mensen met (chronische) spierspanningsklachten door langdurige (werk)stress of (het voorkomen van) een burn-out. Ik richt mij daarbij op het diepe bindweefselsysteem omdat dit het beste effect heeft op diverse rug- en RSI klachten. Door het toepassen van diep bindweefselmassage zal het bindweefsel op diep niveau losgemaakt worden. Ook de spieren die door dat strakke bindweefsel te weinig of zelfs geen bewegingsvrijheid meer hebben, zullen de spanning makkelijker los kunnen laten. Het kan zijn dat het lichaam al jarenlang vele emoties heeft moeten verdragen waardoor het lichaam zelf niet goed meer kan ontspannen. Het zijn juist de spieren die een emotie vorm geven door dit te uiten! Een emotie wil spieren, weefsels en het hele lichaam in beweging zetten om als zodanig geuit te worden en dan daadwerkelijk uit het lichaam gaan. Kijk meer eens naar een klein kind dat hard moet huilen als emotie omdat zijn speeltje is afgepakt, en een paar seconden later weer vrolijk verder speelt alsof er niets is gebeurt. Dat kind kan dat omdat hij de emotie de vrije doorgang geeft door het te uiten, waardoor het vanzelf oplost. Wanneer we emoties gaan onderdrukken, zullen we de spieren die nodig zijn om de beweging mogelijk te maken op slot zetten. Die spieren zullen chronisch gespannen worden en het bindweefsel om de spieren heen en de spieren zelf worden strammer, gaan verkleven en verharden. Hierdoor bouw je een pantser op met alle gevolgen van dien.

De behandeling zal qua diepte aangepast worden aan de cliënt, zodat je als cliënt zelf de de druk kan bepalen. Op die manier zal de behandeling het meeste effect hebben, want je lichaam geeft vanzelf aan hoe ver het wil gaan. De behandeling is voor iedereen die kampt met (chronische) spierspanning en voor mensen die hun lichaam (weer) willen voelen en zo optimaal in balans willen komen.

Oorzaken die verband houden met chronische spierspanning:

1. Herhaaldelijk gebruik van bepaalde spieren.
2. Te weinig rust waardoor er overmatig gebruik van bepaalde spieren wordt gevraagd.
3. Sterke negatieve emoties welke niet geuit worden zoals angst en woede.

Doelgroep Massage:

Mensen met (chronische) spierspanning,• Mensen met (werk)stress en burn-out,• Mensen met klachten in bovenrug, nek-en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers,• Mensen die een sportmassage te zacht vinden,• Sportmensen die veel van hun spieren eisen,• Mensen met psychosomatische klachten,• Mensen met hoofdpijnklachten.

Loop jij al lange tijd rond met rugklachten of wil je tijd voor jezelf maken om eens diep te ontspannen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een behandeling. Naast de behandeling kan je ook tips krijgen om jezelf beter te ontspannen en tips om preventief te werken aan (chronische) spierspanningsklachten.

 

Tarieven:

Massagebehandeling 30 minuten €35,-

Massagebehandeling 60 minuten €60,-

5 Strippenkaart 30 minuten €150,-

5 Strippenkaart 60 minuten €275,-Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: