Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Zenzalig


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Praktijk Zenzalig biedt verschillende massages en energetische behandeling(en) gericht op diepe ontspanning, klachtverlichting, bewustwording en het herwinnen van balans, energie en vitaliteit ! Als gecertificeerd masseur maak ik naast verschillende massagetechnieken, gebruik van energetische werkvormen als Acupressuur, Reflexzonetherapie en Healing en werk vanuit mijn intuitie om je een fijne behandeling afgestemd op je persoon te geven. Zenzalig beschikt over een speciale behandeltafel met o.a. borstuitsparing, voor optimaal ligcomfort. De sfeervolle praktijk aan huis is gelegen in het rustieke Apeldoorn-West, nabij Paleis Het Loo, Theater Orpheus en op korte afstand van de bekende Hotels. Na afloop van de behandeling is er een lekker kopje biologische kruidenthee of glas gevitaliseerd water. Er is voldoende parkeergelegenheid (alleen tussen 11.00-14.00 u betaald!) en de praktijk is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

 

Voor aanvullende informatie of klantervaringen bezoek je de website en spreekt het je aan bel of mail dan voor een afspraak!

 

Zenzalig wordt gemiddeld gewaardeerd met een van 9,4 en staat in de Top 5 van het landelijk overzicht van masseurs (bron: beautyinnederland.nl)

 

Zenzalig ! Optimaal ontspannen !Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: