Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


De Handen: massagepraktijk voor Tuina, voetreflextherapie en stoelmassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

In mijn massagepraktijk bied ik diverse massagevormen aan:


  • Tuina massage/therapie (Chinese lichaamsmassage)
  • Voetreflexmassage/therapie (westers & Chinees)
  • Stoelmassage (westers & Chinees)

 

Heb je behoefte aan een diepgaande, ontspannende lichaamsmassage? Of heb je last van een fysieke klacht waar je verlichting voor zoekt? Of heb je het gevoel dat je een boost in jouw energie of weerstandsvermogen kan gebruiken? Tuina is niet alleen een van ‘s werelds oudste massagevormen afkomstig uit China, het is ook een van de meest effectieve. Het baseert zich niet alleen op eeuwenlang gepraktiseerde kennis en technieken, maar gaat ook uit van het unieke, holistische perspectief van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

 

Binnen de voetreflextherapie heb ik de volgende specialisaties: behandelingen volgens de Chinese geneeskunde, zwangerschapsreflexologie & de vrouw (menstruatie- & overgangsklachten). Tevens heb ik een speciale voorzorg- of preventiemassage ontwikkeld voor ouderen of senioren, gericht op het voorkomen van klachten.

 

Uit mijn praktijk is gebleken dat voetreflexmassage/therapie - indien nodig - zich uitstekend laat combineren met Tuina massage/therapie, aangezien Tuina als massagevorm het volledige lichaam bestrijkt en eveneens Chinees is. Daarnaast maak ik bij Tuina - indien nodig - gebruik van aanvullende technieken als guasha, cupping of moxa.

 

De Chinese stoelmassage kan ik vooral aanbevelen voor diegene die op zoek is naar een laagdrempelige massagevorm die ondanks de betrekkelijk korte duur (max. 30 min.) uitstekend geschikt is voor het verminderen of wegnemen van bekende spannings/stressklachten in nek, schouders en bovenrug.

 

Voor vrijblijvende info of vragen verwijs ik graag naar mijn website: www.praktijkdehanden.nl

 

Wees welkom!Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: