Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


totrustmassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Mijn naam is Charlotte Poland en ik ben gediplomeerd Holos Masseur. Een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen is iets wat mij na aan het hart ligt. Zelf heb ik ondervonden dat ontspanning en stil staan bij wat er speelt een belangrijke sleutel kan zijn naar een prettiger leven.

Ik geef klassieke- en haptische massages. Elke massage stem ik af op jouw persoonlijke situatie. Zijn er specifieke klachten die om aandacht vragen of kom je voor ontspanning? We kiezen een massage die bij jou past. Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van verschillende massagevormen en we overleggen welk gebied we gaan masseren (bijvoorbeeld: rug, schouders en nek, onderbenen, buik).

 

Klassieke massage

De klassieke massage is één van de oudste massagevormen en richt zich voornamelijk op de spieren, de weefsels en de huid. De massage beïnvloedt de spierspanning en bloedcirculatie, lost verklevingen op en verbetert de stofwisseling van het lichaam. Bij klassieke massage ligt het tempo doorgaans lager dan bij sportmassage. Door de intensiteit te verhogen kan de massage ook worden toegepast als sportmassage.

 

Haptische massage

Een zeer rustige en invoelende massage, waarbij je wordt uitgenodigd te zakken in je lichaam en te voelen.

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: