Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massage voor liefhebbers


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Wij organiseren  een kleine vier jaar aldiverse activiteiten voor liefhebbers van massage. Avonden, weekenden, workshops en uitwisseling. In een steeds wisselende groep maken we kennis met diverse vormen van massage, veelal begeleidt door professionals. Van ontspanningsmassage tot ayurveda en van tantra tot intuïtieve massage.

Wij richten ons voornamelijk op mensen die het leuk vinden om in groepsverband samen bezig te zijn met masseren maar ook op hen die eens kennis willen maken met andere vormen van massage dan die men al kent. Een aantal activiteiten is voor iedereen toegankelijk, maar ook kan het voorkomen dat we eisen stellen aan deelname. Vooral ten aanzien van alleenkomende mannen hebben we een strict toegangsbeleid.

Al onze activiteiten hebben geen commercieel doel en zijn dus kosteloos te bezoeken, op een kleine bijdrage in de onkosten na (zaalhuur, catering, schoonmaken e.d.). Wel vragen we je zelf handdoeken en olie mee te nemen. Maar als je een massage-liefhebber bent zal dat geen probleem zijn.

Al informatie over onze activiteiten kan je vinden op onze website www.massagevoorliefhebbers.nl. Via de website kan je je ook abonneren op onze digitale nieuwsbrief én kan je je inschrijven voor activiteiten die je interesse hebben. Ook heeft de website een prikbord waarop je een oproep kunt doen om een massagepartner te vinden.

Zijn jullie of ben jij geïnteresseerd? Kijk dan op onze website en meld je aan!

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: