Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Na Thaise massage, Ontspanning Spa & Wellness


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Mag ik mij even voorstellen?
Mijn naam is Na Sukseum en ik heb de Thaise en Nederlandse nationaliteit. Ik heb in 1999 het diploma traditionele Thaise massage behaald bij het medisch instituut “Wat Po Traditional Medical School” in Bankok, Thailand. Ik heb inmiddels tien jaar ervaring als professioneel masseur, en heb gewerkt in massage klinieken in Rotterdam en Amsterdam

Thaise massage wordt ook wel Thaise yoga massage genoemd, omdat de therapeut zijn of haar handen, knieën, benen en voeten gebruikt om je een reeks yoga-achtige bewegingen te laten maken. Thaise massage is net als yoga zonder het zware werk.

Thaise massage eeuwenoude traditie
Thaise massage is meer dan 2.500 jaar geleden in India ontwikkeld door Jivaka Kumar Bhaccha, arts van Boeddha. Eeuwenlang werd de Thaise massage uitgevoerd door monniken als een onderdeel van de Thaise geneeskunde.

Hoe voelt Thaise massage aan?
Thaise massage is harder en steviger dan de meer klassieke vormen van massage. Thaise massage kan worden beschreven als ontspannend en stimulerend tegelijk.

Praktijk in Nederland
Sinds 1997 ben ik in Nederland. Veel vrienden en kennissen in de Randstad vroegen mij om een traditionele Thaise massage, als alternatief voor de bekende sport-massage of fysiotherapie. De praktijk is gevestigd in Alkmaar, en sinds mei 2013 hebben wij een tweede praktijk geopend in Beverwijk.

Nu twee vestigingen, Alkmaar en Beverwijk!
U bent van harte welkom op een van onze locaties in Alkmaar of Beverwijk. Bij voorkeur belt u om een afspraak te maken met 0251-215245 of 06 20 86 92 30 of u zend een email aan nawellness@gmail.comDeze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: