Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


BodyCare Sportmassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Intensief bezig geweest, blessure of spierpijn? Last van je rug, stress of gewoon lekker genieten!
Massage is een geweldige manier om het lichaam te helpen ontspannen, herstellen en de alledaagse stress te verminderen.

 

De massages worden verzorgd door Patricia Grasman, gediplomeerd Sportmasseur (NGS), Stoelmasseur, Hotstone-masseur en Easy Taping-, Shiatsu- alsmede Triggerpoint-therapeut.

SPORTMASSAGE
Een perfecte keuze voor actieve mensen. Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures. Een ontspannende sportmassage vóór en/of na het sporten kan er voor zorgen dat U zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. U herstelt sneller na een inspanning omdat de afvalstoffen beter worden afgevoerd zodat u weer goed kunt presteren en u zich beter voelt.

EASY TAPING

Een verantwoorde keuze bij de effectieve behandeling van uw (sport-) blessures. U zult verrast zijn door de eenvoud en langdurige werking van de tapes! De tape is zeer huidvriendelijk en blijft zelfs ná het douchen zijn werking houden. Beslist niet te verwarren met de bekende sporttape!

ONTSPANNINGS-MASSAGE
Klassieke massage combineert kneden met lange strijkingen. Ideaal voor 'drukke' mensen en iedereen die zichzelf wil laten verwennen. Haalt stijfheid en vermoeidheid weg en stimuleert de circulatie.

HOTSTONE-MASSAGE

Bij uitstek geschikt voor diep-doordringende ontspanning. De stenen worden niet alleen maar op bepaalde punten op het lichaam neergelegd maar ook als massage-instrument gebruikt om nog diepere en langduriger ontspanning van uw spieren te bewerkstelligen.

SHIATSU-THERAPIE
Traditionele Japanse drukpunt-behandeling. Ontspant en verbetert de energie-circulatie. Kan vooral ook als therapie toegepast worden bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Doel: een gezonde geest in een gezond lichaam!

TRIGGERPOINT-THERAPIE

Wetenschappelijk onderbouwd wordt deze therapie al jaren in de USA gebruikt bij het helpen herstellen van hardnekkige blessures en aandoeningen zoals frozen shoulder en fibromyalgie.

STOELMASSAGE

Ook bij bedrijven kom ik graag langs en geef uw medewerkers díe ontspanning die ze nu nét even nodig hebben om met hernieuwde energie verder te kunnen werken. Daarmee kunnen aandoeningen als het frozen shoulder-syndroom (ook bekend als RSI) voorkomen worden of zelfs hersteld in combinatie met Triggerpoint-therapie (zie hierboven).

EEN MASSAGE DUURT 20, 30 of 60MINUTEN

Massage en verzorging voor sporters, teams en massage op evenementen op aanvraag.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: