Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Zwangerschapsmassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Wat is er heerlijker dan uitgebreid te kunnen ontspannen als je zwanger bent?
Zwangerschapsmassage zorgt daarvoor. Je kunt kiezen voor een complete massage van je hoofd, schouders, armen, benen/voeten, rug en buik. Ook kun je kiezen voor alleen die lichaamsdelen die het meeste aandacht vragen, zoals je onderrug of je benen. De zachte natuurlijke olie zorgt voor een prettige sfeer.

Waarom Babymassage?

Hier in het westen zijn we bijna verleerd om elkaar aan te raken. In veel culturen zijn moeder en kind de hele dag dicht bij elkaar en is babymassage heel vanzelfsprekend.
Liefdevolle aanraking draagt bij aan een regelmatig slaapritme, een goede spijsvertering en een gevoel van geborgenheid. Babymassage helpt de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert de zintuigen.
Voor onrustige en overgevoelige baby’s werkt babymassage rustgevend. Voor ouders is het een manier om hun kindje beter te leren kennen.

Het is gewoon leuk om in een vertrouwde omgeving contact te leggen met je kind. Daarom leer ik je graag hoe jij jouw baby het beste kan masseren.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: