Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijk IJsselstein


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

De massages van Massagepraktijk IJsselstein helpen je in balans te komen en laten je energie weer stromen. Massagepraktijk IJsselstein biedt verschillende soorten massages, die lichaam en geest tot rust brengen. Voor een ideale massage is Massagepraktijk IJsselstein jouw masseur in IJsselstein en omgeving.

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe is om ontspannen te zijn. Deze weldadige massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Een regelmatige ontspanningsmassage kan preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. 

De haptische massage is een ontspannende massage vanuit de haptonomie waarbij aanraking voorop staat. Haptonomie betekent “de wijze van aanraken” en gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. De aanraking brengt je in contact met je gevoelens en geeft meer inzicht in jezelf. De haptische massage zorgt voor een betere doorstroming van de energie. 

Bij hotstone massage worden verwarmde basalt stenen geplaatst op knooppunten van het lichaam, zoals de wervelkolom en de handpalmen. Deze natuurlijk gevormde lavastenen bevatten veel ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte goed vast houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en geven je lichaam nieuwe energie.

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: