Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Corrin Skin Care


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Corrin Skin Care is een gespecialiseerde schoonheids- en massagepraktijk in Hengelo die zowel uw gezichts- als uw lichaamsverzorging van top tot teen onder handen neemt.

Zo wordt niet alleen uw uiterlijke verzorging behandeld door middel van diverse schoonheidsbehandelingen. Ook helpen de diverse massages uw geest te ontspannen en kunnen de massages er aan bijdragen dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Een goede innerlijke verzorging draagt immers bij aan een stralender en gezonder uiterlijk.

U kunt bij Corrin Skin Care terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en kleine behandelingen, voetreflexologie, als ook massages om geheel tot rust te komen. Naast de standaard behandelingen worden ook schoonheidsarrangementen aangeboden voor zowel mannen als vrouwen.

Wilt u zelf ook meer ervaring op doen, om met uw eigen make-up producten toch een stijlvolle make-up te verzorgen? Corrin Skin Care geeft op afspraak ook leerzame make-up workshops waar diverse aspecten van het opmaken benaderd worden.

Omdat huidverzorging heel belangrijk is voor ieder, werkt Corrin Skin Care met een nieuwe lijn producten van het merk Extenso Skincare en Nouvital Cosmetics. De complete lijnen van Extenso Skincare en Nouvital Cosmetics bestaan uit kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten, ontwikkeld door professionals uit de uiterlijke verzorgingsbranche. De producten zijn vervaardigd uit voornamelijk plantaardige en natuurlijke werkstoffen en vitamines.Wilt u graag een afspraak maken met Corrin Skin Care? Neem dan vrijblijvend contact op. (06-18949957)

Graag vragen wij uw begrip dat wij betalingen vooralsnog enkel contant kunnen ontvangen.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: