Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Claudia's Body Care


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Onze praktijk: Claudia's Body Care bevindt zich in Zwolle in de wijk Stadshagen, daarnaast werkt Claudia nog ambulant in vrijwel heel het land.

De insteek van Claudia's Body Care is dat massage voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn de prijzen volgens ons ook door iedereen op te brengen. Daarnaast kan nagenoeg iedereen het vergoed krijgen door de zorgverzekering, onder de noemer Alternatieve Geneeswijze.

In 2006 ben ik in aanraking gekomen met beroepsmatig masseren. Na een tijdje heb ik me voor een beetje verdieping ingeschreven voor ontspanningsmassage cursus. Na deze cursus was ik totaal om en heb ik me verder om laten scholen tot massage-therapeut.

In de afgelopen jaren heb ik diverse ontspanningsmassage cursussen gevolgd, zoals onder andere ontspannings-, Hot Stone en kruidenstempelmassage. Tevens heb ik de opleiding voor Reiki-Master, Voetreflextherapeut en Sportmasseur afgerond.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen blijf ik mijn horizon verbreden. Mijn passie voor masseren haal ik uit het helpen van mensen met hun klachten, ontstressen of om heerlijk te ontspannen.

In 2010 ben ik bij toeval in aanraking gekomen met en benoemd tot masseur van een RoPaRun team uit Zwolle. De energie en adrenaline die hier in een weekend vanaf knalt daar kun je weer een heel jaar op teren. Ik heb dit nu enkele jaren gedaan en ik moet zeggen de kick is er nog steeds.

In 2010 ben ik volledig voor mezelf begonnen, na het masseren 4 jaar gecombineerd te hebben met een fulltime baan. Ik werk in mijn eigen praktijk in Zwolle, ambulant bij mensen thuis en wordt door diverse sauna's ingehuurd als masseuse.

 

 Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: