Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Tantra Touch


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Tantra Touch biedt je een veilige omgeving om volledig te ontspannen, te verdiepen of te helen en je zo over te geven aan wat IS.


Tantra Warme Olie Massage
Ik masseer je hele lichaam met warme olie.

Deze diep-energetische – en fysieke aanraking laat je kennismaken met Tantra en maakt de kracht van je levens – of seksuele energie voelbaar.


Kashmirische Massage
Ontvang deze liefdevolle, vloeibare en energetische “Yoga van de Aanraking”.

Elk deel van je lichaam krijgt de benodigde intuïtieve aandacht en wordt met warme olie gemasseerd. Overgave maakt je bewust van je levensenergie, liefde, kwetsbaarheid en innerlijke zielsbewustzijn.


Healing sessie
Vrij-Zijn en voelen in volle levenskracht!

Samen onderzoeken we de oorzaken van DAT wat wordt (aan)geraakt met respect voor je eigen grenzen. Wellicht belemmeren blokkades je (seksuele) levensenergie of wens je een “Tantra-reflectie” om richting te geven aan je eigen liefdeskracht en potenties.


Kashmirische Tantra, een duizenden jaren oude traditie is gebaseerd op de drievoudige beheersing van adem, mentale leegte & lichamelijke processen. Het kent een onvoorwaardelijk respect voor de vrijheid van ieder mens, geen uiterlijke, illusoire zoektocht of restricties, maar de weg van totale liefde.


Leef vanuit deze kracht en ervaar het aanwezig en liefdevol (aan)geraakt worden, namasté, NicoDeze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: