Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Mens en Massage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Ontspanningsmassage
Je hoeft niks te mankeren om je te laten masseren. Je kunt in de praktijk terecht voor een ontspannende massage voor lichaam én geest. De massage brengt je uit je hoofd en terug in je lichaam. Voel jezelf weer als één geheel.

Massagetherapie
Bij massagetherapie gebruik ik al mijn kennis en vaardigheden om de massage op jouw persoonlijke klacht of vraag af te stemmen. De mogelijkheden die massagetherapie biedt zijn te omvangrijk om ze hier voor iedere klacht, vraag of aanleiding te benoemen. De meest voorkomende aanleidingen zijn stressgerelateerde klachten, spanning/pijn in hoofd/nek/schoudergebied, uitstraling(pijn, tintelingen, krachtverlies) naar armen, handen en vingers en (lage)rugklachten. Wat minder voor de hand liggend zijn; (chronische) klachten na een operatie, vage klachten, hyperventilatie of als je klachten hebt en er medisch niets te vinden is. Neem vrijblijvend contact op als je klacht/vraag er niet bij staat dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan doen, want eigenlijk is ieder signaal van je lichaam te benaderen met massagetherapie.

Stoelmassage
Deze massage is zowel ontspannend en preventief. Voor bedrijven of bij u thuis. De massage wordt door de kleding heen gegeven maar er is ook een olie massage mogelijk in de stoel.


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: