Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijd Endless Flow


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Intuïtieve ontspanningsmassage.
Deze massage is afgestemd op de behoefe die je op het moment van de massage hebt. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel.
De klassieke massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen worden op een intuïtieve manier toegepast. Dat betekent dat er aandacht is voor de "hele mens" en niet voor een beperkte verzameling klachten en spieren

Holistic Pulsing
Dit is een massage waarbij het lichaam zachtjes wordt gepulst ofwel lichtjes heen en weer bewogen. Tijdens een pulssessie lig je gekleed op de massagetafel. Je lichaam wordt gepulst en gestrekt in een passend ritme. De 'echo' van deze puls stroomt via het vocht in je lichaam door je heen. Het pulsen werkt door tot in de diepst gelegen cellen van het lichaam en nodigt uit om steeds diepere liggende spanningen los te laten.

Sabaaydi-massage (Kruidenstempelmassage)
Een nieuwe vorm van Oosterse massage met warme kruidenstempels en olie is de Sabaaydi-massage. De kruidenstempels zijn gevuld met zeven geneeskrachtige kruiden. Allereerst krijgt de rug en schouderpartij een massage met warme Thaise kruidenstempels. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. Vervolgens krijgt het hoofd een massage. Als laatste krijgen de voeten een massage met olie.
Deze massage geeft je weer energie en een fit gevoel. Het bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Het zorgt voor een goede doorbloeding, brengt verlichting bij spierpijn en heeft een reinigend effect op de organen.

Chakra massage
Bij deze massage worden warme kruidenzakjes op de chakrapunten gelegd. Op de voeten worden de chakrapunten met kleine kruidenstempels gestempeld.

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: