Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijk de Lek


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Ik wil me even aan u voorstellen; mijn naam is Gerard Schol. In 1971 heb ik de opleiding sportmassage afgerond. Daarna ben ik eerst als sportmasseur begonnen. Na diverse opleidingen en bijscholingen te hebben gedaan (Manuele lymfedrainage, lypossage) en mentale factoren in de sport, ben ik nu massage therapeut.

 

Massagepraktijk "de Lek" is een 1 mans bedrijf. Ik voldoe volgens de normen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) aan de normen t.a.v. de inrichting van de massagepraktijk. Ook aan de diverse opleidingscertificaten. Hierdoor ben ik ook aangesloten in de ACHMEA lijst voor sporters met een sportpas en ben ik gelicencieerd voor atleten van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) en mag mezelf massagetherapeut noemen.

Regelmatig volg ik bijscholingen t.a.v. diverse massagetechnieken en ga ook regelmatig naar technische avonden voor sportmasseurs om mij verder up to date te houden. De massage praktijk staat geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: