Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Mertinamassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

U hoeft niets te mankeren om u te laten masseren

MertinaMassage is de massagepraktijk van Ed Kamperveen.
Hierbij stel ik mij graag even aan u voor. Mijn belangstelling voor massage ontstond in het begin van de jaren negentig, toen ik tijdens een druk ondernemend bestaan de behoefte voelde om me regelmatig te laten masseren. Ik merkte dat massage voor mij een ultieme manier was om me te ontspannen en me weer op te laden. Gaandeweg begon ik me meer in massage te verdiepen en werd ik er zo enthousiast over, dat ik besloot zelf masseur te worden. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept en bekwaamd in verschillende massage technieken waaronder Klassieke ontspanningsmassage. Ook leerde ik werken met etherische oliën.

Ik genoot van alles wat ik leerde, maar toen de ayurveda op mijn pad kwam (duizenden jaren oude Indiase gezondheidsleer), was ik pas echt verkocht.
Bij de ayurvedische massage wordt gewerkt met warme kruidenolie, die naast een diepe energetische en ontspannende werking ook sterk bijdraagt aan een betere gezondheid. De principes van de ayurveda en de massage met warme kruidenolie spreken mij zo aan, dat ik nu vrijwel alleen met deze techniek werk.


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: