Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Anti-Stress Praktijk Vogels


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Mijn naam is Debbie Vogels.


Ik ben holistisch masseuse & reiki master. Ik geef ontspannings- en anti-stress behandelingen door middel van lichaamswerk en massage.


Een aantal jaren geleden kreeg ik de diagnose burn-out en was letterlijk tot niets meer in staat en heb het leven van een hele andere kant leren ervaren. Ik heb mijn leven dan ook drastisch omgegooid. Met mijn ervaringen op het gebied van spanning en ontspanning wil ik graag andere mensen helpen de signalen te leren herkennen en de stress bij de wortel aan te pakken.


Holistische massage:


De holistisch masseur ziet een mens als een geheel, de mens met een lichaam, met een geestelijk leven, een sociaal leven, een emotioneel leven en een spiritueel leven. Het lichaam streeft naar een balans. Als je ziek bent, klachten hebt, gespannen bent, ben je uit balans. De holistisch masseur streeft naar herstel van het evenwicht en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Deze therapie heeft als doel dat je beter luistert naar wat je lichaam je vertelt. Dit verlicht niet alleen de klachten, maar biedt tevens de mogelijkheid om tot ontspanning te komen en te genieten van het gevoel van welzijn en innerlijke rust.


Waarom een massage:


Wij leven in een drukke tijd; we laten ons meeslepen door het tempo en kunnen ons daardoor maar moeilijk onthaasten. Het mooie van massage is dat het u direct uit uw dagelijkse routine haalt, zodat u even blijft stilstaan om diep adem te halen. Zodra de massage begint verandert het ritme van die dag. Een pauze inlassen in uw normale routine is een cadeau, dat u zal leren dat het mogelijk is om momenten van rust en kalmte te hebben. Naarmate u vaker wordt gemasseerd, zult u veel winstpunten constateren; u slaapt beter, u staat rustiger in het leven en bent u lichamelijk meer ontspannen. Massage heeft te maken met aanraking, gevoel, gevoeligheid, zorg en verzorging. Het is van levensbelang in de wereld van nu, waarin wij ons lichaam te vaak negeren.


Door een ontspannende massage met verschillende Rebalancing Wellness technieken nodigt het ons uit tot het loslaten van oude spanningen. Dat brengt ons op een nieuwe manier in kontact met onszelf en herstelt de natuurlijke balans van lichaam en geest.


Een massage zegt meer dan duizend woorden.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: