Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Vivre Massage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Ik ben Inge de Munter, ik heb een eigen Massage- en Reikipraktijk aan huis. Ik ben gediplomeerd sportmasseur volgens de ESPO normen. Daarnaast ben ik ReikiMaster. Op verzoek van mijn klanten ben ik verder gaan leren voor ontspanningsmasseur en heb daarvoor verschillende opleidingen gevolgd. Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en omdat ik het zelf heel erg leuk vind volg ik nu de opleiding tot Massagetherapeut. Deze hoop ik in 2012 af te ronden. 

Een massage is fijn als u een druk leven leidt, even de tijd stilzetten en diep ontspannen is dan niet alleen prettig maar zeker ook heel nuttig. 
Zit u niet lekker in uw vel, heeft u regelmatig hoofpijn, stijve nek of pijnlijke schouders of rug, dan is massage een perfecte keuze. Bij regelmatige massage kunnen deze klachten verminderen of geheel verdwijnen. Dat kan een groot effect hebben op uw dagelijks leven.

Bij een eerste consult worden de klachten besproken en wat onderzoek gedaan. Daarna stel ik samen met u een behandelplan op en wat de kosten zullen zijn. Er zijn diverse vormen van massage dus er is altijd wel iets bij dat juist bij u en uw verwachtingen zal passen.
Na de massage is er altijd tijd voor een nagesprekje.

U bent van harte welkom!  

Wilt u liever iemand anders verassen? Denk dan eens aan de Vivre cadeaubon!


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: