Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Indruk massages


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

 

Bij Indruk massages kan je terecht voor massagetherapie. Een massagetherapiesessie van Indruk massage kan je ondersteunen als je onrust ervaart in jouw leven, als je aanhoudende spierspanning voelt, als je bepaalde emoties opkropt, als je een onbestemd gevoel ervaart, als je een stressvolle periode doormaakt of als je vaak vermoeid bent. Ook voor een moment van aandacht voor jezelf kan je bij Indruk massages terecht.

Doordat de massage in een rustig tempo wordt gegeven, kan je goed voelen
wat de massage bij je doet.

Op de massagetafel wordt je uitgenodigd om te voelen hoe het nu met je is, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Vanuit deze open houding is er ruimte om dieper te voelen wat er in je speelt. Zo kan je ervaren dat een fysieke sensatie of klacht niet op zichzelf staat, maar te maken heeft met bepaalde omstandigheden in jouw leven. Hierbij kunnen zich, naast fysieke reacties, ook emoties en gevoelens tonen. Door te voelen wat er op dat moment in jou gebeurt, luister je naar het verhaal dat jouw lichaam je vertelt.

In samenspraak wordt gekozen uit de volgende massagevormen: klassieke massage, energetische massage,voetreflexzonemassage, bindweefselmassage en een polariteitsmassage. Verder kan je bij Indruk massages een Holistic Pulsing-sessie ervaren. 


 

 

 Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: