Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Axis Massages


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Axis Massages is opgezet vanuit een jarenlange droom om mensen te kunnen helpen op het lichamelijke maar ook geestelijke vlak, met massages komen beide ruimschoots aan bod. Naast het lichaamswerk word er veel aandacht besteed aan uw energie en uw geestelijk welzijn.


In de gehaaste maatschappij waarin we nu leven hebben veel mensen moeite met het ontspannen, de druk die ons word opgelegd vanuit werk en maatschappij veroorzaakt spanning en stress. Een massage kan helpen om even volledig te kunnen ontspannen in een wereld die het soms niet toelaat. Maar natuurlijk is een massage voor iedereen ook gewoon lekker, of u nu gespannen of al ontspannen bent!


U kunt terecht bij Axis Massages voor een ontspannende holistische massage, verschillende deelmassages mogelijk, of een intuïtieve massage, ook kunt u uiteraard terecht voor klachten zoals vastzittende spieren en rugklachten.

Bij een intuïtieve massage word er gebruik gemaakt van verschillende technieken en kan links en rechts in techniek verschillen, er word afgestemd op uw persoonlijke energie en gekeken naar wat voor u nodig is op dit moment.

Mocht u vragen hebben over de verschillende behandelingen of meer informatie willen? U kunt mij op verschillende manieren bereiken, raadpleeg hiervoor de contactinformatie linksboven.

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: