Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Naree Yogatherapie


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

In Thailand is het de gewoonte voor elkaar te zorgen als men ziek wordt. De echte Traditionele Thaise massage is daarom ook een van de dierbaarste soorten medicatie in mijn land.


Harmonie tussen lichaam en geest is namelijk uitgangspunt van het Boedhisme. Traditione massage is de oudste genezingsmethode van de wereld. Het krijgen van een massage is ontspannend, maar ook het geven  is erg fijn en ontspannend om te doen. Het is energie die vrij komt. Het is daarom dat ik niet wil spreken over diverse soorten van massage. Traditionele massage is een geheel en duurt ongeveer anderhalf uur. Het kan zijn dat het langer duurt.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het stimuleerd de bloedsomloop en de lympheklierwerking. Chronische vermoeidheid, rug en nek klachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten kunnen op deze manier behandeld worden. Eigenlijk wordt het lichaam in evenwicht gebracht.


Ik heb mijn diploma's behaald op de Ramkhamhaeng Universiteit te Bangkok. Hier leer je de massagetechnieken,  de spiergroepen, botstructuren en energiebanen.


Voor mij is het belangrijk mijn boedhistische levenstijl te behouden en mijn kennis aan u over te geven.


Sawadee Ka


NareeDeze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: