Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


TantraFlow


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

TantraFlow biedt verschillende vormen van Tantramassages, meditatie, TantraYoga en intimiteitscoaching, zowel voor stellen als op individuele basis.
Wij werken vanuit Fijnaart, Breda, Drunen en Rosmalen

Tantra is een weg naar bewustwording, emotionele vrijheid en persoonlijke groei, een manier van leven in het NU met als doel balans te vinden in ons fysieke en emotionele lichaam. Tantrische oefeningen en massages versterken de balans tussen het rationele en emotionele aspect in jezelf. Je wordt geconfronteerd met jezelf waardoor je beter leert voelen en je grenzen ontdekt.

TantraFlow werkt vanuit de Kum Nye, een Tibetaans Boeddhistische Tantrastroming die zich richt op het aanmaken van prana, vanuit de mannelijke en vrouwelijke energie. Kum Nye Tantra verbindt de essentie van de westerse traditie met elementen van oosterse benadering.

 

Tantra massage, meditatie of yoga ontspant lichaam en geest. Er wordt gemasseerd op de meridianen en spieren waardoor de energie weer vrij zal gaan stromen. Daardoor worden blokkades in het lichaam verminderd en afvalstoffen afgevoerd. Een Tantra massage geeft je energie en balans. Bovendien brengt het de aandacht vanuit je hoofd in het hele lichaam, wat stressverlagend werkt.

En last but not least versterkt een Tantra massage je levenskracht zodat je weerstand (fysiek, emotioneel en mentaal) groter wordt.

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: