Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


White Pearl Ontspanningsmassage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

White Pearl ontspanningsmassage is een kleine praktijk voor o.a:
-Ayurvedische massage
-Chinese voetreflexmassage
-Hammam-massage


Chinflex® Chinese voetreflexmassage

In China paste men voetmassage al 4000 jaar geleden toe. De Chinezen hebben dan ook een ongelofelijke kennis op dit gebied. Massage is een officiële therapie die in ziekenhuizen door artsen wordt toegepast. Massage is dus, in tegenstelling tot het westen, erkend als een mogelijkheid om gericht mensen te kunnen behandelen.

 

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

 

Chinees en westers als één geheel

Voetmassage wordt al 4000 jaar lang toegepast in China. De Chinese kennis is op dit gebied dan ook erg groot.

In het Westen wordt voetreflexmassage sinds 150 jaar met goed resultaat toegepast. Er bestaan duidelijke verschillen tussen de Chinese en Westerse technieken. Zo behandelt men in het Westen alleen de voeten en men doet dit met een speciale duimtechniek.

De Chinezen werken met totaal andere massagetechnieken: ze gebruiken hun lichaamsbeweging om druk uit te kunnen oefenen. Daarnaast werken ze niet alleen op de reflexzones op de voeten, maar masseren ook de meridiaanpunten op de voeten, onderbenen en knieën.

Meridianen vormen samen een energetisch systeem in het lichaam en voorzien het lichaam van energie. Dit heeft het grote voordeel dat de energiedoorstroming in het lichaam intensief op gang gebracht wordt. Als men daarna de voetreflexzones behandeld is het resultaat ook vele malen effectiever.

Rondom de knie liggen ook hele belangrijke acupunctuurpunten. Deze laten de energie naar het centrale, dieper gelegen deel van het lichaam gaan.

De combinatie van beide Chinees en Westers bieden ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

 Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: