Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Givvin Integratieve Massage


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Givvin Integratieve Massage 
Heerlijk ontspannende massage waarbij 3 massagetechnieken worden verwerkt tot een vloeiend geheel, op jouw lichaam afgestemd. Het gehele lichaam wordt gemasseerd, voor- en achterkant. 

*intuïtieve/oliemassage, met langzame volle strijkingen gevolgd door het masseren van de spieren/ gewrichten. *Dynamische massage, het lichaam wordt zachtjes gewiegd, gerold, gestreched, *Polariteitsmassage, het laten stromen van jouw energie. Ik leg mijn handen op en boven je lichaam zodat er een betere doorstroming van energie is en blokkades kunnen oplossen. 75 minuten echt even voor jezelf! 

Hydromassage Dit is een massage die tot diep in het lichaam doordringt en een diepe ontspanning teweegbrengt.Je ligt op een heel comfortabel kussen, gevuld met warm water. Als het ware drijf je op het warme water waardoor de ontspanning bijna vanzelf tot stand komt en er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat. Mede hierdoor worden de spieren extra soepel met het gevolg dat de behandeling effectief is en nog lang nawerkt.Doordat ik met mijn handen tussen het matras en je lichaam, je rug masseer, kun je op je rug blijven liggen.Deze massage is een weldaad voor iedereen, maar zeker voor mensen die moeilijk op de buik kunnen liggen, bv. zwangere vrouwen, rugklachten en ademhalingsproblemen


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: