Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Thai Wellness


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

In een sfeervolle, in Aziatische stijl ingerichte praktijkruimte verzorgt Immy verkwikkende, therapeutische wellness-massages. Immy heeft een gedegen opleiding gehad aan de befaamde Wat Po Thai Traditional Medical School in Bangkok, waar ze maar liefst zes (wereldwijd erkende) diploma’s heeft behaald. In Thai Wellness biedt ze de keuze uit o.a. een authentieke Thaise massage, verkwikkende voetreflexmassage, ontspannende Aziatische oliemassage, probleemgerichte massage met warme kruidenstempels en effectieve aroma-massage. Hierbij besteedt ze extra aandacht aan spier- en gewrichtsproblemen.


Sinds kort heeft Immy ook een Wat Po-diploma voor het geven van Thaise zwangerschapsmassage en het behandelen van overgangsklachten. Tevens verzorgt ze ontspannende nek- en schoudermassages van een half uur. Alle andere massages duren minimaal een vol uur. Prijzen vanaf € 30,= per behandeling.


Immy behandelt alleen dames en uitsluitend op afspraak – zowel overdag als ’s avonds. De praktijk is ook op zaterdag geopend.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: