Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Hands-on Happiness


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Massage is een investering in je zelf. Massage gaat over aanraken en aangeraakt worden, een basisbehoefte van ieder mens.

Lomi Lomi massage is een weldadige massagevorm uit Hawaï, vol compassie, warmte en gratie. Je hele lichaam wordt behandeld met veel warme olie en met lange, ritmische en vloeiende bewegingen. Tijdens de massage ben je ongekleed. Delen van je lichaam kunnen, als je dat wilt, toegedekt worden met handdoeken.

Integrale Lichaamsmassage is een holistische massagetherapie die ingezet kan worden voor stresspreventie en ontspanning, maar die ook toegepast kan worden bij een groot aantal lichamelijke, psychische en stressgerelateerde klachten. Naast klachtbehandeling kijken we samen naar mogelijke oorzaken van de klacht en bied ik ondersteunende oefeningen die je helpen om deze oorzaken weg te nemen. 

Tantramassage en lichaamswerk. Aandacht, intuïtie, liefdevolle aanraking, respect en veiligheid zijn voor mij de kernwoorden voor een tantrische massage. Word je geïnspireerd door tantra en ben je bereid je doelen los te laten en je vanuit innerlijke vrijheid open te stellen voor wat er zich, hier en nu, aan jou wil ontvouwen, dan is deze massage wellicht iets voor jou. Binnen de grenzen die jij zelf bepaalt, kunnen ook je erogene zones op een tedere en bijzondere wijze aangeraakt worden. Hoewel de massage sensueel is, is het beslist geen erotische massage en worden er geen seksuele handelingen verricht.

Hands-on Happiness biedt ruimte om, samen met anderen, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: