Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Sporttherapie Amsterdam


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Gespannen, geblesseerd, wil je zo optimaal mogelijk kunnen sporten, heb je een gebrek aan energie, stressgerelateerde klachten of ben je toe aan moment van rust in een druk programma? Dan ben je bij Sporttherapie Amsterdam aan het juiste adres!

Zie onder aan deze advertentie de uitleg over de 5=4 aktie!

In mijn praktijk geef ik de volgende zeven massages:

Sportmassage: massage, sportbegeleiding en advies, blessurepreventie, tapen.

Ontspanningsmassage: een combinatie van drukpuntmassage en sportmassagetechnieken. Deze massagevorm heeft een zeer gunstige uitwerking op diverse spanningsklachten, zoals hoofdpijn en migraine, stijve schouders en nek etc.

Shiatsu ontspanningsmassage: Oosterse drukpuntmassage; deze massage kan zowel direct op de huid als over de kleding heen gegeven worden. Deze massage wordt vooral aanbevo len bij stressklachten & kan een verlichtende uitwerking hebben op onder meer spanningshoofdpijn en migraine, menstruatieklachten, frozen shoulder, spijsverteringsproblemen en stijfheid in de schouders en nek.


Aqama© warmwatermatmassage:Tijdens deze massage word je met olie gemasseerd op een met warm water gevuld massagekussen voor totale ontspanning. Deze massage wordt met name aanbevolen bij spier- en gewrichtsklachten. Je ligt tijdens deze massage op je rug op de watermat, ik masseer tussen de mat en het lichaam in. Ook erg geschikt als zwangerschapsmassage, mede door de rugligging.


Hotstone massage: Bij deze weldadige massagevorm wordt het lichaam gemasseerd met warme basaltstenen en/of minerale stenen op een met olie (naar keuze) ingesmeerde huid. Ook wordt gebruik gemaakt van normale manuele massagetechnieken. Door de combinatie van warmte, beweging en druk kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Stoelmassage: het betreft hier een korte maar doeltreffende massage van het hele lichaam. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Perfect om deze massage bijvoorbeeld tijdens een werkpauze te plannen, je voelt zich direct meer ontspannen en energieker! Preventief voor RSI klachten.

Bedrijfsmassage: In mijn werkgebied geef ik ook met regelmaat massages bij een aantal bedrijven. Het betreft hier meestal stoelmassages, maar andere massagevormen zijn bespreekbaar. Ook een leuke aanvulling op bijvoorbeeld een bedrijfs- of vrijgezellenfeest.

Bindweefselmassage: deze (therapeutische-)massagevorm berust op het beïnvloeden van de inwendige organen/orgaanssyt emen, dmv het losmaken van het onderhuids verkleefde bindweefsel. Bindweefselmassage wordt onder meer toegepast bij hoofd- en buikpijn, spierreuma en slapeloosheid. Ook op littekenweefsel heeft bindweefselmassage een positief effect. Effectieve bindweefselmassage vereist meerdere behandelingen. Neem voor meer informatie over bindweefselmassage contact met mij op, ik leg graag het nut van deze massage voor jouw specifieke situatie uit.

Nu ook:VOETREFLEXZONEMASSAGE & lymfedrainage (informeer naar de mogelijkheden)


Handig om te weten:
Ik ben gediplomeerd masseur en heb ruime praktijkervaring. Voor alle massages die ik aanbied ben ik in het bezit van een diploma/certificaat. Naast mijn zelfstandige werkzaamheden werk ik een aantal dagen per week als sportmasseur bij het sportcentrum van de Vrije Universiteit (zie ook http://www.sportcentrum.vu.nl/nl/sport-gezondheid/experts/sportmasage/index.asp) Amsterdam, e n geef ik met regelmaat stoelmassages bij evenementen.
Bij twijfel over welke massage het beste bij je wens of klachten past, kan en zal ik je uiteraard altijd adviseren. Diverse soorten massage-olie, sportverzorgingsmaterialen en handdoeken zijn aanwezig in de praktijkruimte.

Bel of mail gerust voor meer informatie over een massage, of voor het maken van een afspraak. Afspraken kunnen voor zowel overdag als 's avonds gemaakt worden. Het is soms mogelijk om bij bijvoorbeeld blessures op korte termijn een spoedafspraak te maken.


Bezoek voor tarieven en meer uitgebreide informatie mijn website: http://www.sport-therapie.nl of neem contact met mij op. Ik geef je graag uitgebreide informatie over de diverse massagevormen en welke voor jou het meest geschikt is.

Bij aankoop van een strippenkaart betaal je voor 4 behandelingen en krijgt u de 5e behandeling helemaal gratis!

06-34110716 (alleen voor behandeling en in mijn praktijk of op locatie)
0623817717 (alleen voor behandelingen bij sportcentrum VU)

Tijdens massages wordt de telefoon niet aangenomen, dan graag een naam+telefoonnummer inspreken zodat ik zsm contact op kan nemen of mail je vraag, naam en telefoonnummer naar info@sport-therapie.nl
Het vaste telefoonnummer zoals vermeld op de website is helaas tijdelijk door een verkeerde installatie niet te bereiken...


Tot ziens!Marco

Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: