Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Serenity Yoga & Bodyworks


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Serenity Yoga heeft een holistische benadering en werkt vanuit de kracht en balans naar vrijheid in lichaam en geest. Na een dag hard werken lekker ontspannen. Dat is wat iedereen wil. Boek een van onderstaande massages om die ontspanning te krijgen die u zo gaag wil.

Thaise Yoga Massage
Dit is een massage die over de kleding wordt gegeven. Door drukken en kloppen met vingers, handen en voeten en door het bewegen en strekken van spieren wordt het hele lichaam tot ontspanning en terug in balans gebracht. Dit gebeurt op een fysiek maar ook energetisch niveau.

Kruidenstempel massage
Bij deze massage wordt er een kruiden gevulde bundel gebruikt. Deze wordt nat verhit en daarna op het lichaam gedrukt. De kruidenstempel verzacht de spieren en is heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en het bevordert de doorbloeding.

Voetreflex massage
De voet wordt gezien als een spiegel van het hele lichaam. Alle organen worden op de voet vertegenwoordigd door verschillende zones op de voet. Door deze verschillende zones te stimuleren worden de organen die gekoppeld zijn aan deze zones gestimuleerd en tot ontspanning gebracht.

Stoelmassage
Deze massage is bedoeld als preventief middel om klachten die veroorzaakt worden door stress voor te zijn. Het is een massage waarbij hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van palmdruk en vingerdruk. Ook deze massage wordt over de kleding op een ergonomisch gevormde stoel gegeven.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: