Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijk de Waard


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Ik werk vanuit de holistische visie, wat voor mij betekent dat er bij mij ook aandacht is voor andere aspecten van jouw mens-zijn. Dus niet alleen jouw fysieke lichaam, maar ook jouw gevoelens, gedachten en de omgeving waar je in leeft. Al deze aspecten staan in verbinding en wisselwerking met elkaar. Als je je blij en gelukkig voelt, zullen je spieren meestal meer ontspannen zijn dan wanneer je stress ervaart, of als je je ongelukkig voelt.

 

De intentie van massagetherapie is dat je je door middel van aanraking bewuster kunt worden van gebieden waar het gespannen is, pijnlijk is of waar het juist prettig aanvoelt. Tijdens massage kunnen er gevoelens, herinneringen of gedachten naar boven komen. Door hier met aandacht aanwezig te zijn kun je meer inzicht krijgen in jezelf, hoe jij in het leven staat.

Massage is voor iedereen en kan bij allerlei klachten worden toegepast. Het kan je ontspanning geven of juist bewustwording van een bepaalde spanning. Of misschien wil je wel een massage omdat je het gewoon fijn vindt.

Ik werk met verschillende massagetechnieken, welke op jouw behoeftes worden afgestemd. Wil je meer weten over de verschillende soorten massages? Kijk dan op www.massagepraktijkdewaard.nlDeze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: