Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Studio Roschar


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

Studio Roschar is een kleine maar fraai ingerichte praktijk in het buitengebied van Amstelveen, op de grens van Ouderkerk aan de Amstel. De praktijk is zowel per auto als fiets gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid. U kunt  uitsluitend op afspraak terecht van maandag t/m vrijdag. Helaas is geen pinapparaat aanwezig.

U kunt bij Studio Roschar terecht voor diverse gezichts-, lichaam- en manicurebehandelingen en veel verschillende massagetechnieken zoals klassieke- ontspanings en sportmassage, Aqama®massage, stoelmassage, Kayotima shiatsu, voetreflexzonetherapie, lymfedrainage, cold & hotstonemassage en bindweefselmassage. Ook zijn alle benodigde producten voor thuisgebruik verkrijgbaar. De gevoerde merken zijn Tyro, Henriëtte Faroche, Courtin, JPR, EZflow, China Glaze, Make- up Studio en Kersepitje. Tevens kunnen van diverse merken massage- olieën, EHBO en (sport-) verzorgings-artikelen, hygiënische en desinfectiematerialen, kwastensets, manicure-en pedicurebenodigdheden, (cosmetica-) verpakkingen  en vele andere accessoires geleverd worden.

Eigenaresse Ingrid Roschar is een VAKOS-opgeleidde Stivas- gediplomeerde schoonheidsspecialiste met als specialisaties acnehuiden en visagie. Haar passie ligt echter bij het masseren en het aanbod van massagetechnieken en sportverzorging zal zich in de toekomst dan ook blijven uitbreiden. Als VOMAS/NESPG/VOS opgeleidde sport- en massagetherapeut aangesloten bij de NGS en de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs.

Studio Roschar levert ook bedrijfsmassages en tevens is sportverzorging op locatie mogelijk.


Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: