Aanmelden | Inloggen
Postcode/Woonplaats        

Selecteer een massagevorm:

Zoek op trefwoord:


Massagepraktijk Carenetics


Online boeken niet mogelijk

Gemiddelde beoordeling:

Laat een beoordeling van deze salon achter

​Bij Massagepraktijk Carenetics kan je terecht voor: ontspanningsmassage, sportmassage technieken, deep musculair technics (DMT), triggerpointmassage, cupping therapie, klankschaal, cellulite behandeling, magnesium massage, manuele wervelcorrectie, tenniselleboog, beenlengte verschil opheffen en onder andere stoelmassage.

 

Diverse technieken worden gecombineerd voor een massage op maat!

Advies en coaching zijn mogelijk bij: verbeteren van de lichaamshouding, beweegadvies, mindfulness, ademoefeningen, mensen met veel stress of die tegen een burnout aan zitten als ook mensen met chronische pijn.


Massage heeft invloed op het welbevinden, het voel je goed principe, een moment voor jezelf! Als je beter in je vel zit, kan je ook beter presteren! Your worth it! Ik neem de tijd voor mijn client en kijk graag naar het geheel!

Vooraf de eerste massage zal een intakeformulier worden ingevuld om te kijken naar uw wensen en eventuele klachten, bij twijfel en contraindicaties kan het zijn dat ik u doorverwijs.

Online kunt u makkelijk een massage boeken, lees ook even de voorwaarden en werkwijze even door. Voor vragen kunt u me altijd contacten.Deze salon geeft de volgende massage(s):

Wat vindt u van deze salon?Uw Naam:

Uw E-mail adres (Deze wordt niet getoond op de website):

Uw waardering:

Reactie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Voer de tekens uit bovenstaande afbeelding in:
Website: